Lummens Tuinbedrijf Reynders

Lummens Tuinbedrijf Reynders

Lummens Tuinbedrijf Reynders staat in voor uw ganse tuinproject van A tot Z. Of u nu kiest voor de "sleutel op de tuin"-formule of voor een aantal verfraaiingen, wij richten uw tuin of bedrijfsterrein in naar uw smaak en uw budget. Ook voor tuinonderhoud of tuinberegening bent u bij ons aan het juiste adres!

Uw tuin is uw heiligdom. Uw oase van rust. In uw tuin kunt u tot rust komen, spelen met de kleintjes of vieren met familie en vrienden. Uiteraard wilt u van uw tuin genieten in alle sereniteit. Daarom zorgen wij niet alleen voor de inrichting, maar ook voor u privacy. Wij installeren al uw afsluitingen, van houten schuttingen tot houten of smeedijzeren geautomatiseerde poortsystemen. Lummens Tuinbedrijf Reynders is ook officieel verdeler van Betafence.

Bent u KMO'er en wilt u uw onderneming beschermen met stevig hekwerk? Of wilt u uw medewerkers ook op het werk dat thuisgevoel bezorgen? Lummens Tuinbedrijf Reynders tovert uw bedrijfsterrein om tot en groen paradijs zodat uw werknemers dezelfde gelukzalige belevenis ervaren als thuis. Of nog beter...

Uw tuin in het groen, dat is wat wij doen!

Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie